Rad u fitnes klubu Fit se zasniva na individualnim treninzima (jedan na jedan) i treninzima u grupi (do 6 osoba). Prednosti ovakvog načina vežbanja, tj. vežbanja uz profesionalnog trenera su brojne:

  1. Profesionalni trener je uz vežbaca od početka do kraja treninga, što podrazumeva da on programira i vodi trening, i kontroliše izvođenje vežbi. Na ovaj način profesionalni trener izvlači maksimum od svakog vežbaca, prati napredak i pomaže da se željeni rezultati postignu u što kraćem periodu, a da pritom zdravlje vežbača bude na prvom mestu.
  2. Profesionalni trener kreira trening prema potrebi vežbaca.
  3. Profesionalni trener povećava motivisanost vežbaca za rad, bira najbolje tehnike vežbanja i time opasnost od potencijalnih povreda svodi na minimum.
      Za nas nije važno da li ste dugogodišnji vežbač, ili početnik, jer se na prvom treningu radi obavezno testiranje na osnovu kog se procenjuje vaše trenutno fizičko stanje, a zatim izradjuje plan i program vežbanja. To znači da svaki vežbač ima svoj plan vežbanja koji je od početka do kraja treninga vodjen od strane trenera.

      Treninzi su zasnovani na sledećim celinama:
• vežbe na spravama,
• parterne vežbe,
• kardio vežbe.

      U sklopu treninga je i rad na vibracionoj spravi.

      PRVI TRENING (TESTIRANJE) JE BESPLATAN!